Carla’s Dreams, din nou pe scena unui mall

Prima apariție Carla’s Dreams într-un centru comercial din Constanța, după incidentul petrecut la început de week-end într-o locatie similară din Piatra Neamt! Vineri, artistii au fost nevoiți să întrerupă concertul după ce organizatorii au permis accesul unui număr de persoane care a depăşit de zece ori capacitatea spaţiului respectiv.

“Baieti iesim, serios, noi nu mai cantam. Nu se poate. Sincer, e prea cald. Conditii de concert aici nu-s, nici pentru noi, nici pentru voi. Mai ales pentru voi si mai ales ca s-a incalzit.”

Așa s-a încheiat concertul de vineri seară, organizat într-un centru comercial din Piatra Neamț. Imaginile trăite pe viu de miile de participanți la spectacol au ajuns pe internet, unde au stîrnit un val de reacții.

Asta spun constănțenii care au venit  să-i vadă pe Carlas Dreams în concert, tot într-un centru comercial, despre ce s-a întîmplat. La malul mării însă, organizatorii s-au gîndit, în primul rînd, la siguranța vizitatorilor.

Primele declarații despre incident le-a făcut și solistul Carla’s Dreams înainte de a urca pe scenă.

Spectacolul de la Constanța s-a desfășurat cu un public numeros, iar atmosfera a fost una pe măsură. Însă fără evenimente neplăcute, așa cum s-a petrecut la Piatra Neamț.

Poliștii nemțeni le-au deschis dosar penal organizatorilor pentru vatamare corporala din culpa si neluarea masurilor legale privind securitatea si sanatatea in munca.

Redactor: Andreea Barbu