Care sunt alimentele cu calorii negative

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bTSw_N-iOYQ[/youtube]Alimentele cu calorii negative se recomandă a fi consumate in stare crudă, proaspete și cultivate bio.

Broccoli s-a remarcat intre crucifere, prin gama de nutrienți pe care o conține si prin efectele benefice asupra sănătății. Este bogat in antioxidanți, conține vitamina D vegetală, indispensabilă in metabolismul calciului si oaselor, dar si multe fibre care combat constipația si detoxifică, desigur, colonul.

Ardeiul iute accelerează arderile, consumă multe calorii pentru metabolizare si creste tonusul digestiv. Ardeiul iute are un puternic efect antioxidant, insă trebuie consumat cu moderație pentru că poate irita mucoasa digestivă.

Usturoiul este un adevărat panaceu. Prezintă vitamine, minerale, antioxidanti si substante anti-inflamatoare si anti-bacteriene.

Proprietățile hreanului sunt uimitoare pentru sănătatea noastră pentru că ține infecțiile departe, reglează tranzitul intestinal si colonic, crește imunitatea și omoară posibilii paraziti intestinali.

Printre fructele cu calorii negative găsim merele, prunele, portocalele, fructele de pădure și  piersicile.

Așadar, consumați in fiecare zi fructe și legume proaspete pentru un tonus de invidiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *