Captură de țigări netimbrate

Poliţiştii de frontieră din Constanţa au depistat un bărbat  care transporta aproximativ 1.300 pachete cu țigări de contrabandă, în vederea comercializării într-un complex comercial din municipiul Constanţa.

Poliţiştii au oprit în trafic, pe raza municipiului Constanţa, un autoturism Dacia Logan, condus de un tânăr  în vârstă de 27 de ani, despre care deţineau informaţii că transportă ţigări de contrabandă. Oamenii legii au efectuat un control asupra mașinii,  ocazie cu care au descoperit  1.298 pachete de țigări, marca Bond, netimbrate.  Șoferul a declarat că a achiziționat țigările de la persoane necunoscute și intenționa să le comercializeze într-un complex comercial din municipiul Constanţa.

În urma celor constatate, polițiștii de frontieră au confiscat întreaga marfă, în valoare de 12.980 lei, iar autovehiculul în valoare de  2.000 euro a fost indisponibilizat.

Bărbatul este cercetat de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu produse din tutun supuse accizelor.

Redactor: Daniel Albu