Captură de țigarete în portul Constanța Sud

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au  descoperit ,  într-un autovehicul oprit  în zona Portului Constanța Sud,  aproximativ 25.400 țigarete de contrabandă . Soferul, un barbat de 35 de ani din Medgidia nu a putut justifica provenienta marfii.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Punctul Poliţiei de Frontieră Constanţa Sud, au oprit pentru control, marți, 10 octombrie, în jurul orei 21.30, în zona Portului Constanța Sud, un autoturism marca Skoda, înmatriculat în România.

Acesta era condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza municipiului Medgidia, despre care existau informații că este implicat în activităţi de contrabandă.

Polițiștii de frontieră au descoperit în habitaclul autovehiculului 25.400 țigarete marca Assos Red, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente justificative.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 20.320 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Redactor: Robert Tănasă