Cântăreața Ionela Prodan s-a stins din viață

Cântăreața de muzică populară Ionela Prodan s-a stins din viață, la vârsta de 70 de ani, din cauza unui stop cardiorespirator. Anunțul a fost făcut de fiica sa, Anamaria Prodan. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Conscuta cântăreață de muzică populară Ionela Prodan s-a stins din viață luni seara. Artista avea probleme cronice care s-au acutizat de când a fost internată în stare gravă luna trecută. Anunțul dureros a fost făcut de fiica acesteia, Anamaria Prodan.

“Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata!” a scris fiica artistei pe pagina sa de Facebook.

Cauza decesului a fost stop cardiorespirator iresuscitabil.Trupul neînsuflețit al cântăreței va fi depus marți, la capela Cimitirului Bellu.

Redactor: Isabela Boantă