Candidații au intrat astăzi în febra examenelor de admitere la Universitatea Ovidius (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZU-WexGlAXM[/youtube]Concurența cea mai mare a fost la Facultatea de Medicină, Farmacie și la Medicină dentară. Pentru a fi admiși, candidații au susținut astăzi proba scrisă.

În timp ce înscrierile pe baza concursului de dosare continuă până pe data de 27 iulie, candidații care au ales  Facultatea de medicină, Facultatea de medicină dentară, Tehnică dentară, Facultatea de farmacie sau specializarea Jurnalism din cadrul Facultății de Litere dar și Facultatea de Drept și Stiințe Admininstrative  au intrat în focurile examenelor. Concurența este foarte mare la locurile fără taxă.

Dacă la unele facultăți, candidații abia încep examenele de admitere, altele au afișat deja rezultatele.

După ce marţi au susţinut un interviu pentru testarea aptitudinilor de exprimare şi creativitate, candidații la specializarea  Jurnalism au aflat în aceeași zi dacă au fost admiși sau nu. Cei care au trecut de proba orală urmează să susțină în joi și proba scrisă.

Candidații și-au luat măsuri de precauție și s-au înscris la cel puțin două facultăți pentru a fi siguri că nu rămân pe dinafară.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Matei Ghioc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.