Campioana României la handbal masculin, HCM Constanța și-a prezentat azi lotul (VIDEO)

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanța și-a prezentat azi lotul pe care se va baza în sezonul viitor. Noutăți importante sunt la toate palierele, de la conducerea administrativă până la jucători. Dobrogenii vor debuta în sezonul european pe 8 septembrie.

Parcursul european modest, din sezonul trecut, a determinat conducerea clubului HCM Constanța să ia măsuri drastice pentru noua stagiune. Azi, campioana a dat startul pregătirilor și și-a prezentat lotul. Noutățile sunt multe și însemnate, începând cu directorul executiv Marius Pușcaș trecând pe la banca tehnică în care doar Alexandru Buligan și-a păstrat locul de antrenori cu portari  și terminând cu jucători. Conducerea tehnică  va fi asigurată de Zvonco Sudovici și Marko Isakovici. Au venit la Constanța Milutin Draghicevici, dar și spaniolii Alberto Val și Javier Humet, aceștia fiind primii iberici care vor evolua sub tricourile HCM-ului. Lotul are la ora de față 17 componenți dar sunt premize să mai fie adus un jucător în zilele următore. Președintele grupării dobrogene, Nicușor Constantinescu  este convins că în ciuda programului dificil echipa constănțeană va reuși un parcurs bun în Liga campionilor.

În plus acesta i-a asigurat pe jucători că în viitor vor evolua întro sală modernă de 10 000 de locuri așa cum merită o campionă.

Reporter: Nicu Dolea ; Imagine: Bogdan Grigorescu