Campioana Județeană la fotbal, CS Agigea a trecut peste dezamăgirea ratării promivării

Campioana Județeană la fotbal, CS Agigea a trecut peste dezamăgirea ratării promivării în eșalonul trei. Echipa dobrogeană pleacă la drum, în noul sezon, cu același obiectiv. Condițile de care dispun îi obligă pe jucătorii și antrenorii de la Agigea să creadă în șansele lor.

În această vară, campioana județeană la fotbal, CS Agigea a ratat promovarea în eșalonul trei. Dezamăgirea a fost mare, dar a trecut. Formația dobrogeană și-a reluat pregătirile cu ambiția declarată de a încerca din nou saltul spre eșalonul trei. Daniel Marius Nițu, membru în conducerea clubului exprimă convingător starea de spirit din cadrul echipei.

Evoluția bună din prima parte a meciului amical cu Săgeata Năvodari, disputat la mijlocul acestei săptămâni, alimentează optimismul celor de la Agigea. Conducerea clubului încearcă să mai aduc 2-3 jucători cu experiență, pentru a evita situația din sezonul trecut. La momentul de față, județul Constanța nu are o reprezentantă în liga a III-a, situație neobișnuită pentru Constanța.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Reporter: Nicu Dolea ; Imagine: Bogdan Grigorescu