Campanie de colectare a deseurilor (VIDEO)

“Locul deseurilor nu este in casa”. Acesta este mesajul de promovare a reciclarii deseurilor din Mangalia. Locuitorii municipiului au acum ocazia să utilizeze spatiul din locuinte  mult mai eficient. În plus, pot castiga si premii pentru efortul lor.

Campaniase afla la a treia ediţie. Doar ca, de aceasta data, se doreste si construirea unui centru de colectare a deseurilor electrice în Mangalia.

Pe parcursul a doua zile, locuitorii din Mangalia, Saturn, Neptun si Olimp vor putea recicla televizoare, masini de spalat sau aspiratoare. In acelasi timp, participantii pot castiga frigidere, cuptoare cu microunde, mixere sau cafetiere. Iar premiile nu se incheie aici. Organizatorii au pus la bataie si vouchere pentru electrocasnicele mari.

La Mangalia s-au inregistrat, pana in acest moment, cele mai mari cantitati de deseuri colectate din judet. Semn ca locuitorii municipiului se implica, dar si ca au un buzunar mai “generos” decat în alte zone.

Primaria Municipiului Mangalia ofera sprijin Asociatiei Romane pentru Reciclare, prin deschiderea unui punct de colectare in localitate.

Daca aveti deseuri electrice si electronice care nu va mai sunt de folos, le puteti aduce sambata pe platoul din fata Casei de Cultura Mangalia, intre orele 10 si 18.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Dragos Ivan