Campania „Oamenii Timpului” la Universitatea Ovidius

Cea de-a III-a ediție a Campaniei „Oamenii Timpului” s-a desfășurat la Universitatea Ovidius . In cadrul evenimentului au fost nominalizate personalități care ne reprezintă peste hotare și care, de-a lungul timpului, s-au remarcat in diferite domenii de activitate.

La  Universiatea Ovidius din Constanța a avut loc lansarea celei de-a III-a ediţii a celei mai importante competiţii din România, care îşi propune să răsplătească şi să promoveze vârfurile vieţii culturale şi sociale.

La finalul anului vor fi acordate în cadrul unui eveniment de înaltă ţinută zece premii unor personalităţi sau organizaţii de pe plan local, naţional şi internaţional care, pe parcursul ultimului an, și-au dovedit excelența.

Ediția a III-a a extins Campania la nivelul întregii țări, precum și în Republica Moldova, regiunea Cernăuți,dar și în diaspora. În acest scop au fost create opt centre de monitorizare, la Baia Mare, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Sibiu, Neamț și Timișoara, unde vor funcționa echipe de lucru care vor asigura competiţiei un caracter unitar. Publicul din întreaga țară și din afară va avea posibilitatea de a propune, pe platforma www.oameniitimpului.ro, nominalizări pentru fiecare dintre cele 10 categorii supuse jurizării.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes