Campania murdară a liberalilor din Năvodari este sancţionată şi de conducerea judeţeană a PNL (VIDEO)

Campania murdară a liberalilor din Năvodari este sancţionată şi de conducerea judeţeană a Partidului Naţional Liberal. Reprezentanţii PNL spun că nu sunt de acord cu acţiuni precum mitingul neautorizat de ieri din faţa primăriei Năvodari,  la care au participat mai mulţi simpatizanţi ai acestei formaţiuni politice.

Dincolo de orice adversiune politică, legea trebuie respectată. Aceasta este părerea senatorului liberal Puiu Haşotti, care regretă implicarea Partidului Naţional Liberal în astfel de manifestaţii aflate la limita legalităţii şi a moralităţii.

De aceeaşi părere este şi preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal, Gheorghe Dragomir care condamnă aceste manifestaţii brutale.

Mai mult, conducerea PNL nu exclude posibilitatea ca edilul din Năvodari, Nicolae Matei, să treacă, după alegeri, în rândurile liberalilor.

Reamintim că în cursul serii de marţi, mai mulţi simpatizanţi ai Partidului Naţional Liberal s-au adunat în faţa primăriei Năvodari, protestând violent. Doi dintre aceştia au primit amenzi pentru tulburarea liniştii publice.

Reporter: Corina Andrei ; Imagine: Victor Tanase