Campania “Litoral TV învie speranţa” se apropie de final

Campania „Litoral TV învie speranţa” nu ar fi fost posibilă fără spijinul dumneavoastră, telespectatorii noştri. Vorbim despre oameni simpli, care au văzut poveştile celor cinci familii şi au vrut să dăruiască din puţinul lor şi celor care nu au nici măcar atât, dar şi despre societăţi comerciale care au adus contribuţii impresionante. Reprezentanţii Kaufland au donat de la alimente, rechizite şi până la produse de curăţare şi de igienă. Cu ajutorul lor, membrii familiilor vor avea mai mult decât un paşte fericit. Vor avea provizii care să le ajungă pentru luni în şir, care să îi facă să uite de neajunsurile de care au suferit atâta timp. Pentru cei mici, care vedeau mereu la colegi rechizite cu imprimeuri colorate sau pachete cu mâncare şi dulciuri, pe care ei nu şi le permiteau, aceste donaţii vor fi asemenea unui vis devenit realitate. Iar pentru părinţi nu există lucru mai frumos decât zâmbetul copiilor. De aceea, mulţumim societăţii comerciale Kaufland, care ne-a ajutat să aducem speranţă în viaţa acestor oameni greu încercaţi de viaţă. Angajaţii de la Avicola Corbu Năvodari nu au stat, nici ei, pe gânduri, atunci când a fost vorba despre ajutorarea celor aflaţi în nevoie. La fel au procedat şi reprezentanţii societăţii Legmas. În spijinul celor cinci familii au venit şi cei de la Societatea Argus, care au donat câte un bax de ulei pentru fiecare familie în parte. „Dobre şi Fii” a contribuit cu produse de panificaţie, care să-i îndulcească în special pe copii. Astfel că, de pe masa de sărbătoare nu vor lipsi cozonacii, dar nici alte preparate tradiţionale.

Reprezentanţii Selgros nu au stat nicio secundă pe gânduri şi s-au alăturat campaniei “Litoral TV învie speranţa”, după ce au aflat cumplitele drame prin care trec cele cinci familii. Din partea acestei societăţi, oamenii vor primi alimentele necesare pentru o masă tradiţională de Paşte, dar şi produse pentru traiul zilnic.

Alimente vor primi şi de la societatea comercială Carrefour. În spijinul celor mici au venit şi reprezentanţii Şcolii Brâncoveneşti, care vor dona rechizite şi cărţi.

În ajutorul lui Mihai Costea, băiatul suspect de cancer şi leucemie, şi-au unit forţele membrii comunităţii din Năvodari. Dascălul Virginia Zaharia, alături de preotul Adrian Pătraşcu de la Parohia Sfântul Nicolae ne-au ajutat prin organizarea unui spectacol caritabil. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură din oraş şi a fost promovat cu ajutorul societăţii Active Design, care a realizat materialele publicitare.

Medicul naturist Cătălina Rudencu i-a oferit lui Mihăiţă consultaţii gratuite, dar şi un plan de tratament. Şi pentru psihopedagogul-logoped Monica Purice, cazul lui Mihai Costea a trezit cel mai mare interes. Experiența ei profesională poate fi de real ajutor unui tânăr care traversează o perioadă extrem de dificilă.

Ca o consecință firească a lipsurilor materiale cu care se confruntă, membrii celor cinci familii au mari probleme de sănătate. Campania “Litoral TV învie speranţa” a vizat şi această latură. Familiile Costea, Crețu și Liahu, dar și micuța Diana Buzgaru, au pășit pragul clinicii private Regina Maria din Constanța pentru investigaţii medicale amănunțite. Consultaţiile şi analizele au fost gratuite, prin implicarea unității sanitare în iniţiativa postului nostru de televiziune.

Pe lângă agenţii economici, sute de persoane au adus donaţii la sediul postului nostru de televiziue. Printre aceştia s-a aflat şi deputatul Mihai Tararache.

La fel de mişcaţi de aceste poveşti am fost şi noi, angajaţii televiziunii. Fiecare a contribuit după puteri. Indiferent dacă este vorba despre haine, jucării, rechizite sau chiar produse de igienă, toate sunt esenţiale.

Şcolile şi grădiniţele din Năvodari ne-au fost, şi ele, alături. Am fost vizitaţi de cei de la Şcoala George Enescu, Şcoala Grigore Moisil, Şcoala Tudor Arghezi, grădiniţa Lumea Florilor şi Liceul Lazăr Edeleanu. Elevii, însoţiţi de dascăli şi părinţi, ne-au demonstrat că, deşi sunt mici, au sufletul imens.

Campania Litoral TV nu ar fi fost posibilă fără spijinul dumneavoastră. Vă mulţumim cu tot sufletul că ne-aţi ajutat să înviem speranţa.

Redactor: Cristina Plesca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.