Campania electorală începe să ia o turnură ceva mai animată la Mangalia

În noaptea de 21 spre 22 mai, persoane rămase neidentificate, au inscripţionat mai multe obiective din localitate. Cele trei mesaje au fost îndreptate împotriva primarului în funcție. Două dintre mesaje au fost şterse, însă cel de pe zidul de pe faleză poate fi văzut de localnici şi turişti.

Potrivit şefului Poliţiei Locale Mangalia, Mihai Angelescu, actele de vandalism au fost îndreptate împotriva primarului în funcţie cazul fiind preluat de către Poliţia Naţională în vederea continuării cercetărilor.

Șeful Poliţiei Locale a afirmat  că organele de ordine au constatat la faţa locului, într-o patrulare, actele de vandalism, iar echipe de specialişti au prelevat probe, fiind efectuată inclusiv o expertiză grafologică.

În cazul în care vor fi descoperiţi, cei vinovaţi de aceste manifestări vor fi sancţionaţi potrivit legii.

Cel vizat de nemulţumirea celor ce au inscripţionat spaţiile publice şi private a reacționat pe o reţea de socializare printr-un mesaj, iar reprezentanți ai altor formațiuni politice implicate în scrutinul electoral au ripostat printr-un comunicat de presă.  Menționăm că și în anii electorali precedenți muncipiul Mangalia s-a evidențiat prin campanii și schimburi de replici agresive între candidați.

Redactor: Mihaela Marin