Campania de ecologizare a adunat în Eforie zeci de voluntari

Campania de ecologizare a adunat şi în Eforie zeci de voluntari. Ca în fiecare an, scopul acestei acţiuni este acela de a stimula motivaţia pentru protecţia mediului. În scurt timp, voluntarii au strâns de pe faleza şi plaja zeci de saci cu gunoi.

La nivelul oraşului Eforie s-au organizat 12 puncte de colectare a gunoiului, iar voluntarii au reuşit în mai puţin de două ore să strângă zeci de saci cu gunoi.

În campania Let’s do it România desfăşurată la nivelul judeţului Constanţa au participat şi 30 de deţinuţi din regim deschis şi semideschis, de la Penitenciarul Poarta Albă, care au acţionat în pădurea de la marginea localităţii Valu lui Traian,  un loc extrem de apreciat de constănţeni, mai ales pentru ieşirile din weekend. Aceştia au fost însoţiţi de cadrele de supraveghere şi pază, dar şi de reprezentanţi ai sectorului educaţie şi asistenţă psihosocială din Penitenciarul Poarta Albă. De asemenea jandarmii Inspectoratului Judeţean au participat cu mai multe echipe la curăţarea arealelor din judeţ, identificate ca periclitate de gunoaie in cadrul campaniei care se desfăşoară la nivel naţional.