Campania de conștientizare „Curățăm Constanța noastră“ se bucură de succes în rândul constănțenilor și în această toamnă

Campania de conștientizare „Curățăm Constanța noastră“, demarată de Primăria Constanța, se bucură de succes în rândul constănțenilor și în această toamnă. Sâmbăta, având ajutorul a peste 300 de constănțeni cu simț civic, au fost igienizate Parcul Tomis II, baza sportivă a clubului de rugby Farul, dar și zona Complexului sportiv Badea Cârțan.

Mai bine de 300 de locuitori ai Constanței au răspuns, sâmbătă, chemării făcute de municipalitate, de a lua parte la o nouă ediție a campaniei Curățăm Constanța noastră. În atenția celor care au luat parte la acțiune s-au aflat Parcul Tomis II, baza sportivă a clubului de rugby Farul, dar și zona Complexului sportiv Badea Cârțan. La prima locație s-au aflat 60 de membri ai Sindicatului Liber al Salariaților din Administrația Publică Constanța, în cea de-a doua au răspuns prezent aproximativ 100 de sportivi, îndrumați de cei de Clubul Sportiv Tomitanii, în timp ce a treia locație a căzut în grija a 130 de persoane cu simț civic, reunite la  inițiativa Bisericii „Sfânta Treime“ din Constanța.  După o zi de lucru s-au adunat peste 400 de saci de deșeuri, care ulterior au fost ridicați de firma de salubritate și transportați la stația de reciclare.

Redactor: Paul Alexe