Camelia Rusu este la un pas de a-și vedea visul cu ochii

Până în primăvara anului trecut viața Cameliei se desfășura normal: ieșiri cu prietenii, facultate și multe planuri de viitor.  De când a aflat, în urma unui control de rutină, că are leucemie acută mieloblastică, totul s-a schimbat, atât pentru ea, familie, cât şi prieteni. Pentru a reveni la normal, medicii i-au recomandat de urgență un trasplant de măduvă, intervenție extrem de costisitoare, pe care familia nu și-o putea permite.  Ceea ce la început părea o sumă uriașă, greu de obținut, prin eforturile prietenilor care au mediatizat cazul și au sensibilizat un mare număr de oameni cu suflet, inclusiv personalități din lumea showbiz-ului, a devenit acum ceva realizabil. Din cei 150 de mii de euro, Camelia mai are nevoie de 20 de mii pentru  a pleca spre Italia, unde urmează să se opereze.

După spectacolul caritabil din București, joi urmează să se desfășoare și la Constanța un eveniment asemănător. Multe vedete cunoscute  și-au confirmat prezența. Andrea Bănică, Ionuț Galani, Da Cruz, Gipsy Casual sunt doar câțiva din cei care vor cânta pentru a veni în ajutorul Cameliei.

Având în vedere că tânăra duce o luptă contra cronometru, orice zi în plus până la intervenție este extrem de importantă.

Pentru a fi alături de Camelia, dar mai ales pentru a o ajuta să completeze suma necesară interveției, mai precis cei 20.000 de euro puteţi lua parte  joi începând cu ora 22.00 la spectacolul organizat într-un club din Constanţa. Costul biletului este de 30 de lei, o sumă relativ mică, dar care îi poate da o șansă enormă Cameliei în lupta pe care o duce cu boala.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Alex Ionescu