Caldura, soarele, nisipul si marea sunt elementele care fac vacanţa reuşită pentru turiștii de pe litoral (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1v2KeZVMgZc[/youtube]Cu machiaj sau fara? Aceasta este marea intrebare a doamnelor si domnisoarelor, care in timpul verii vor sa arate si bine chiar si la plajă. Ce spun specialliştii aflăm din materialul urmator.

Caldura, soarele, nisipul si marea sunt elementele care fac vacanţa reuşită pentru fiecare turist care vine pe litoral. Pentru doamnele care vor să arate bine in orice moment al zilei, toate acestea se pot transforma însă în duşmani. Machiajul in exces poate dauna tenului care ar trebui protejat de razele puternice ale soarelui, spun specialiştii.

Doamnele si domnisoarele par să fie in tema la acest capitol. Stiu ca protejarea tenului este necesara pe tot parcursul zilei indiferent de locatia aleasa, pentru o zi la malul marii.

La fel stau lucrurile si atunci cand vine vorba de parfumuri. Cosmeticienii recomanda de data aceasta nu doar sexului frumos, ci şi bărbaţilor să evite diversele esenţe inainte de expunerea la soare pe plaja.

Pe langa crema cu factor de protectie care trebuie sa fie indispensabila. din machiajul unei femei nu ar trebui sa lipseasca nici un fond de ten cu protectie, necesar unui machiaj pe timp de zi, concluzionează specialiştii.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Dragos Ivan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.