Cal bătut crunt în plină stradă, chiar de către stăpân

Scene de o cruzime iesita din comun au fost filmate intr-o intersectie din Constanta. Un cal cazut la pamant a fost lovit cu cruzime de propriul stapan sub privirile soferilor si ale trecatorilor. Animalul nu se mai putea ridica dupa ce caruta fusese lovita de o masina. Politstii locali au intervenit intr-un final si i-au aplicat carutasului o corectie, cu palma. Urmeaza imagini cu un puternic impact emotional.

Un sofer filmeaza o scena halucinanta in plina zi pe o strada din Constanta. O caruta e oprita printre masini iar calul prins in hamuri tocmai s-a prabusit pe carosabil. Stapanul nu e impresionat de starea animalului : in loc sa-l ajute, il obliga sa se ridice de pe jos cu lovituri grele.

Cu putin inainte, caruta a fost lovita de o masina iar calul a fost ranit in impact. Asta l-a-nfuriat pe barbatul care a mers cu atelajul pe mijlocul strazii.

Sprijinit de cativa trecatori, animalul reuseste sa se puna pe picioare.

Nu este prima data cand carutasul goneste cu atelajul prin oras, spun martorii scenei. Si o stiu se pare, si politistii.

De aceasta data insa, politistii i-au aplicat o corectie barbatului. Un alt martor a surprins momentul in care proprietarul carutei este palmuit de un agent.

Carutasul a fost depistat baut si amendat contraventional. Are 29 ani si este din localitatea Cumpana. Pentru ca si-a batut calul i s-a-ntocmit si  dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalului.

Redactor: Daniel Albu