Câine iubitor, caut stăpân!

Ghinionul nu alege. Lovește în aceeași măsură și oamenii și animalele. Bella, o cățelușă a cărei stăpâni o lăsau mai mult pe străzi a ajuns sub roțile unei mașini. In scurt timp, patrupedul a fost dus la veterinar prin grija unor vecini inimoși. Blănosul se află în afara oricărui pericol și este în căutarea unui stăpân.

Nu oricine poate să asigure îngrijirea unui animal de companie. Acesta este si cazul stăpânilor cățelușei Bella. Aceștia au lăsat patrupedul nesupravegheat și acesta a fost accidentat de o mașină. Când stăpânii au fost informați de tragedie au dat nepăsători din umeri afirmând că își vor cumpăra alt câine. Salvată prin mărinimia unor vecini care au dus-o de urgență la medicul veterinar și aflată acum în afara oricărui pericol, Bella așteaptă să își găsească adevărații stăpâni, care să o considere un membru al familiei.

Poate incidentul de care a avut parte nu este decât un nou început pentru ea. Momentan, Bella a fost luată, din nou, în îngrijire, de foștii stăpâni, dar aceștia spun că vor să o dea în îngrijirea altcuiva. Cei interesați să o adopte pe Bella pot suna la numărul de telefon 0734835597.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes