Cai, trăsuri, motociclete și care alegorice

Deși carnavalul din Mamaia a devenit o amintire, turiștii din stațiune vor avea parte în acest week-end de o paradă la care vor lua parte și care alegorice. Evenimentul nu se va ridica la nivelul unui carnaval, dar va reuni motociclete, mașini de epocă și o defilare de cai și trăsuri.

Turișii nu vor mai vedea carnavalul organizat de fostul edil al Constanței Radu Mazăre, dar se vor bucura de o paradă la care vor lua parte care alegorice. Mamaia Style 2015 este evenimentul care va marca week-endul și pentru care pregătirile sunt în toi. Personajele istorice au fost înlocuite cu motocicliști, mașini de epocă, cai și trăsuri. Pe ultima sută de metri, participanții pun la punct ultimele detalii astfel încât parada să uimească publicul. Cabalinele sunt antrenate în forță pentru a face senzație.

Cai din rase rare vor defila și vor prezenta numere speciale.

Deși este dificil să fie scoși din mediul lor, caii sunt pregătiți în prealabil.

Pe lângă parada ce se va desfășura pe traseul Telegondolă- Piațeta Cazino, publicul va lua parte la un show ecvestru și un spectacol de dans. Toată petrecerea va lua startul sâmbătă la ora 19. 30. Evenimentul va fi realizat cu sprijinul Asociației Litoral Delta Dunării.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Adi Florea