Cadourile de Crăciun la mare căutare

Febra cadourilor se simte oriunde în atmosferă, iar comercianții fac tot posibilul ca oferta din acest an să cuprindă obiecte diverse care să satisfacă toate preferințele, astfel încât să atragă clienții. În timp ce unii preferă să comande cadoul perfect de pe internet sau de la producători, alții consultă târgurile de Crăciun, unde rafturile sunt acaparate de culoare și atmosferă de sărbătoare. Moș Crăciunii frumos colorați, renii , oamenii de zăpadă, ornamentele de brad și luminile multicolore, toate își așteaptă cumpărătorii.

Când toate se găsesc în același loc, clienții stau la coadă pentru a cumpăra cadouri pentru familie și prieteni, fără să țină cont de banii cheltuiți. Bijuteriile însă, au rămas pe primul loc în topul preferințelor.

Nu doar bijuteriile sunt cele care atrag în mod deosebit atenția, ci și brazii care nu pot lipsi din nicio casă, fiind vestitori ai sărbătorilor de iarnă.

Puțini sunt însă cei care preferă brazii gata decorați. Cei mai mulți așteaptă un an întreg seara de ajun ca să asculte colinde alături de familie și să decoreze bradul.

Târgul de Crăciun din Constanța este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură , într-un centru comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu și se desfășoară zilnic, până pe 24 decembrie între orele 10 și 22.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Adrian Dina