Cadouri speciale de Valentine’s Day

Se știe bine că luna februarie este luna iubirii și a îndrăgostiților. Nu puțini sunt domnii care s-au gândit la un cadou mai special pentru iubitele lor. Mulți dintre ei vor să își surprindă jumătatea cu un inel deosebit, și, de ce nu, cu întrebarea ”Vrei să fii soția mea?”, asta în cazul celor necăsătoriți.

Într-adevăr, în luna februarie iubirea plutește în aer. Îndrăgostiții parcă își iubesc și mai mult partenerul de viață, iar micile surprize sunt și mai mult apreciate. Însă, dacă vorbim despre cadourile ceva mai speciale, lucrurile stau cu totul altfel. Cum oricărei femei îi stă bine cu o bijuterie pe deget, nu puțini sunt cei care se gândesc în această perioadă să facă un pas important în viața de cuplu.

Cum doamnele sunt amatoare de shopping, domnii nu ratează ocazia de a vedea care sunt preferințele doamnelor în materie de cadouri.

Însă, există și tineri care au ales deja cadoul pentru parteneră fără ca aceasta să știe. Este și cazul lui Cristi. Vrea să își surprindă iubita într-un mod cu totul special. A ales pentru ea un inel cu o piatră prețioasă și vrea să i-l ofere în vacanța în care urmează să plece peste doar câteva zile.

Sperăm ca răspunsul iubitei sale să fie cel scontat, iar pentru ceilalți domni care nu s-au hotărât încă ce cadou să le facă iubitelor, o bijuterie va fi întotdeauna pe placul unei femei. Mai ales dacă bijuteria vine cu o întrebare simplă… “Vrei să fii soția mea?”

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea