Cadouri de Valentine’s Day

Au mai rămas  câteva zile până la Valentine’s Day. Dragostea plutește în aer așa că îndrăgostiții  care nu au apucat să cumpere cadouri pentru persoana iubită au pornit în căutarea darurilor pe ultima sută de metri. Povestea acestei zile a iubirii datează din vremuri îndepărtate și a oscilat între ritualuri , scrisori de dragoste și cereri în căsătorie. Haideți să vedem cu ce cadouri își vor suprinde perechea anul acesta îndrăgostiții.

Valentine s Day este ziua în care îndrăgostiții din toată lumea își fac cadouri dintre cele mai diverse celebrând astfel dragostea care îi leagă . Dacă unele cupluri au avut grijă să achiziționeze cadoul din timp, alții au dat o fugă în magazine cu câteva zile înainte de 14 februarie. Cu zâmbetul pe buze, tinerii mărturisesc că speră să fi făcut alegerea potrivită

Că dragostea nu are vârstă știm cu toții. Respectul, sinceritatea și iubirea necondiționată sunt esențiale pentru consolidarea unei relații mărturisesc doi soți care au în spate ani întregi de căsnicie. Chiar și așa nu au renunțat să se surprindă cu mici atenții.Anul acesta soțul a lăsat la aprecierea soției să își aleagă singură cadoul . Și-a asumat riscul să lase în magazin câteva sute de lei.

Sărbătoarea rămâne asociată cu numele Sfântului Valentin din Roma, care a fost trimis la închisoare pentru că oficia în secret căsătorii pentru soldaţii cărora le era interzis acest lucru. În timp ce se afla în închisoare, el ar fi vindecat-o pe fiica gardianului său, Asterius. Se pare că, înainte de execuţie, i-ar fi trimis acesteia o scrisoare pe care a semnat-o cu “al tău Valentin”.

Reporter: Camer Niță ; imagine: Narcis Verdeș