Cadouri de la copii pentru copii

Se găndesc că toți copiii trebuie să fie fericiți de Crăciun, iar simpaticul bătrânel trebuie să ajungă în casele tuturor. Micuții de la o grădiniță din Constanța au pregătit împreună cu părinții, cadouri pentru copiii mai puțin norocoși. Au dat din jucăriile lor și speră, spun ei, că vor face și alți copii să zâmbească și să se bucure de spiritul Crăciunului.

Crăciunul se poate rezuma la doar câteva cuvinte: dăruire, bucurie și multe zâmbete. Asta speră să aducă și acești copii, multe zâmbete pe chipurile altor micuți de vârsta lor. Știu că nu toți copiii sunt la fel de norocoși ca ei și că nu au jucării, iar prin gestul lor speră să îi bucure pe cei la care vor ajunge pachetele pregătite de ei.

La fel de încântați au fost și părinții, care nici nu au stat pe gânduri și au pus în cadouri lucruri pe care le-au considerat folositoare unui copil în sezonul rece.

Campania se desfășoară de mai bine de 10 ani. Sub sloganul “Spiridușii Moșului”, an de an, zeci de copiii primesc cadouri din partea altor micuți de vârsta lor.

În perioada 24-27 noiembrie, cadourile vor ajunge la copiii de la grădinițele din localitățile Zorile, Poarta Albă și Adamclisi.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea