Cadouri în bani pentru vârstnicii Constanței

Primarul Decebal Făgădau i-a premiat, astăzi, pe constănţenii care împlinesc luna aceasta 80 și 90 de ani, precum şi cuplurile ajunse la 50 de ani de căsătorie. Sărbătoriţii au primit ca în semn de respect, diplome, flori cât și o sumă de bani care le va veni de minune acum de sărbători.

În semn de respect, seniorii  Constanţei, care au împlinit onorabila vârstă de 80,90 de ani dar şi cuplurile ce numără 50 de ani de căsătorie, au fost premiaţi de către municipalitate.

Mai precis 158 de bătrâni și 85 de cupluri ce au împlinit 50 de ani de căsnicie,de către administrația locală. Ca de fiecare dată, în conformitate cu prevederile unei hotărâri a Consiliului Local Municipal, sărbătoriţii au primit  ca în semn de respect, diplome, flori şi o sumă de bani din partea administraţiei coordonată de primarul Constanței. Oamenii au fost bucuroși și mulțumiți în același timp ,pentru atenția deosebită ce le-a fost acordată.

Administraţia locală alocă şi în acest an o atenţie deosebită programelor pentru pensionari iar 2016 s-a dovedit a fi un an plin de noutăţi pentru seniori.  Pensionarii de peste 80 de ani , circulă gratis cu mijloacele de transport în comun.  În plus,anul 2016 se încheie bine pentru aceștia. Pe lângă cluburile de vară deja existente, administraţia locală a inaugurat zilele acestea alte 2 cluburi ale pensionarilor noi . Evenimentul a avut loc în sala mare a Casei de Cultură din Constanța, acesta devenind  deja o tradiție pentru înțelepții orașului.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea