Cadoul perfect

Suntem în luna cadourilor și o principală preocupare devine cea de a găsi darul perfect pentru cei dragi. Un indicator în acest sens îl reprezintă centrele comercilale care, în această perioadă devin neîncăpătoare chiar și în cursul săptămânii.

Gama de oferte este foarte variată, din toate punctele de vedere, de la model până la preț. Una dintre opțiuni o constituie cadoul care îl bucură nu doar pe cel care primește ci și pe cei din jur, este vorba despre decorațiunile de crăciun. Din această categorie, cea mai căutată și apreciată variantă este cea a modelelor create manual, din elemente naturale și în format unicat. Violeta Purice este o tânără talentată care prin îndemânarea ei crează astfel de obiecte.

Prin fiecare creație a sa, la care muncește cu migală zile întregi, Violeta încearcă să surprindă tot ce este mai frumos din perioada pe care vrea să o pună în valoare, fie că este Crăciun, Paște sau alt moment important din viața fiecăruia dintre noi. Prin culori, prin fiecare mic detaliu, ne introduce în lumea imaginată de ea „dreams & flowers” by vio. Pentru a se adapta vremurilor în care trăim, când mulți dintre noi suntem contratimp, ea a găsit răspuns și pentru această nevoie. Primește comenzi on-line pe pagina ei de facebook și onorează comenzile personal. Așa că piața actuală, prin imaginația și dăriurea unor tineri preocupați oferă servicii care se mulează pe orice nevoie, gust și posibilitate.

Reporter: Sondra Sandu