Cadavrul Larei Şaban a fost găsit în această dimineaţă (VIDEO)

La primele ore ale dimineţii cadavrul tinerei de 27 de ani, dispărută pe 3 mai a fost descoperit abandonat pe câmp. Trupul neînsufletit era ascuns într-un desiş din lizieră, băgat într-un sac de plastic şi legat cu bandă adezivă. Cadavrul a fost transportat la Morga Cimitirului Central pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor morţii, dar şi a datei când femeia şi-a pierdut viaţa.

Cei doi suspecţi în cazul morţii tinerei, fratele victimei şi prietenul acestuia au fost prezentaţi magistraţilor Tribunalului Constanţa care au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile sub acuzaţia de omor deosebit de grav.

La Tribunalul Constanţa au ajuns şi soţiile celor doi acuzaţi, dar şi sora victimei. Rudele sunt în stare de şoc şi nu le vine să creadă că cei doi tineri ar fi fost capabili de o asemenea crimă. Anchetatorii spun că mobilul crimei ar fi fost suma de bani pe care aceasta o avea şi pe care a depus-o într-un seif cumpărat chiar de fratele ei, cu doar o zi înaintea tragediei. Cu aceşti bani, Lara Şaban ar fi urmat să cumpere un apartament pentru mama sa, în centrul oraşului Constanţa.

Potrivit ultimelor declaraţii ale avocatului celor doi, aceştia le-ar fi spus magistraţilor constănţeni că nu ei au comis crima. Ei au povestit că se aflau în apartamentul unde a avut loc uciderea Larei Şaban, însă cei care ar fi făcut acest lucru sunt doi cetăţeni turci. Le-au mai declarat judecătorilor că se aflau într-o altă cameră atunci când au auzit o pocnitură puternică. Au mers în zona din care se auzise zgomotul şi au văzut-o pe Lara zăcând într-o baltă de sânge. După comiterea crimei, cetăţenii turci i-ar fi ameninţat pe cei doi suspecţi cu uciderea lor şi a familiilor lor şi i-ar fi obligat să transporte cadavrul femeii în liziera unde a fost găsit.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Cristi Caciauna