Ca în fiecare campanie electorală, Cazinoul din Constanţa revine în atenţia politicienilor (VIDEO)

De data aceasta, mărul discordiei este propunerea făcută de candidatul ARD la alegerile parlamentare, Gigi Chiru, care vrea organizarea unui referendum chiar pe 9 decembrie pentru a se decide soarta clădirii. Reprezentanţii USL au declarat, în cadrul unei conferinţe susţinute astăzi, că această idee nu este una oportună şi are conotaţie electorală.

Senatorul Mircea Banias, care candidează pentru un nou mandat din partea USL, a catalogat în termeni duri propunerea lui Gigi Chiru.

Tot Banias a adus o serie de argumente în favoarea deciziei primăriei Constanţa de a vinde cazinoul.

Deputatul Mădălin Voicu este de părere că situaţia cazinoului va rămâne mereu un subiect fierbinte pentru politicienii constănţeni.

De precizat că Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a preluat clădirea Cazinoului anul trecut, la începutul lunii septembrie. Cum lucrările de reabilitare a clădirii nu au început, iar proiectul aleşilor municipali prin care predau clădirea M.D.R.T. presupunea revenirea acestei construcţii la Municipalitate dacă lucrările nu vor fi începute în termen de un an, în prezent se fac procedurile de revenire a Cazinoului către Primăria Constanţa.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Victor Nita