C.S. Năvodari, o mândrie pentru oraș

Clubul sportiv Năvodari încheie anul competițional 2018 cu rezultate deosebite. Luptătorii antrenați de Marcel Jipeanu au reușit să obțină în acest an cele mai strălucitoare medalii atât la campionatele naționale cât și la întrecerile sportive de nivel european și mondial.  

Din anul 2012 antrenorul sportivilor de la C.S. Năvodari este Marcel Jipeanu. Debutul lui a fost unul timid iar activitatea competițională a început cu puțini copii. Chiar și așa rezultatele au fost deosebite. Marcel Jipeanu își amintește cum a participat prima dată la competiție doar cu patru sportivi și a obținut tot atâtea medalii, două de aur și două de argint. Aceste rezultate aveau să aducă la sala de antrenamente din ce în ce mai mulți copii din Năvodari. Așa s-a ajuns ca după șase ani, echipa de sportivi să se mândrească cu un palmares de peste 600 de medalii naționale, europene și mondiale.

Pentru anul 2018, ștacheta a fost menținută la același nivel; 12 medalii la campionatul european de F.R.F.K.

Aceste rezultate înseamnă multă muncă, dăruire și disciplină. Un ritm coordonat cu profesionalism de către antrenorul Marcel Jipeanu.

Dacă urmărim acest tablou al realizărilor spotive obținute de C.S. Năvodari ne dăm seama că prin munca lor, acești copii au făcut cunoscut numele orașului Năvodari în multe colțuri ale lumii. Și nu oricum, ci într-un mod care a trezit admirație și respect!

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet