C.S. Năvodari a primit trofeul de vicecampioană

Jucătorii echipei de rugby CS Năvodari au primit medaliile de argint și trofeul pentru ocuparea locului doi în Liga Națională de Rugby. Medaliile, dar și trofeul au fost înmânate de viceprimarul Florin Chelaru care, împreună cu edilul Nicolae Matei, caută soluții de finanțare astfel încât, de anul viitor, echipa să poată juca în primul eșalon din România.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=y-2OAOsJXws[/youtube]

Echipa C.S. Năvodari a fost premiată pentru parcursul excelent din Liga Națională de Rugby. După ce s-a aflat o bună parte a campionatului pe primul loc, echipa a pierdut titlul de campioană, in-extremis, în ultima etapă. Trofeul de vicecampioni, dar și medaliile au fost înmânate de viceprimarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

Trofeul a venit ca o încununare a unui sezon reușit al rugbyștilor năvodăreni, însă ei rămân cu gustul amar al ratării titlului de campioană chiar în ultima etapă.

Jucătorii speră ca anul viitor să aibă un sezon cel puțin la fel de bun ca cel din 2015.

În acest moment autoritățile locale din Năvodari caută cele mai bune soluții pentru finanțarea echipei de rugby, astfel încât orașul să poată fi reprezentat de la anul în Superliga Națională de Rugby.

Progresul este unul vizibil echipa reușind în acest sezon promovarea, după ce anul trecut au încheiat stagiunea pe locul trei.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.