Burlacii englezi, atrași de viața de noapte din Mamaia

Petrecerile burlacilor de la Ibizza se muta la Mamaia! Agentii de turism de pe litoral au anuntat ca tot mai multi englezi amatori de petreceri nocturne si-au arătat intresul pentru a-si achizitiona un sejur in statiunea Mamaia. Burlacii englezi vor cluburi de noapte si hoteluri scumpe, iar statiunea romaneasca pare sa fie pregatita sa le satisfaca dorintele.

Astfel de petreceri ar putea sa devina nelipsite si pe litoralul romanesc. Mai exact, la Mamaia, in nordul statiunii, acolo unde deja baietii de bani gata, de la noi,  arunca mii de euro pe petreceri exclusiviste. Romanii vor avea, însă, o concurență acerbă: burlacii cu bani din Marea Britanie.

Exista chiar un website creat pe internet si o pagina pe retelele de socializare, de unde doritorii pot afla amanunte despre aceste petreceri si despre statiunea Mamaia. Asa se face că, anul trecut, au ajuns prin intermediul acestui site, in satiunea de la malul marii, nu mai putin de 1500 de englezi, iar notele de plata semnate la sfarsitul fiecarei petreceri nu au fost deloc mici.

In ultimii ani, si la noi, petrecerile exclusivste au ajuns nelipsite in fiecare sezon estival. Bogatii Romaniei doresc să impresioneze tinerele domnișoare, nelipsite din cluburi, si comandă bauturi dintre ele mai sumpe, cheltuind  zeci de mii de euro pe seara, fara sa clipeasca.

Anul acesta sunt asteptati in jur de 3000 de burlaci englezi, insa numarul turistilor straini care vor veni la Mamaia ar putea sa ajungă la aproape 20.000.

Redactor: Paul Alexe