Bunuri în valoare de 39000 lei, confiscate

Kilometri de plase de pescuit, sute de litri de motorină și trofee de cerb, confiscate de polițiști după două percheziții în localitatea Vadu Oii din județul Constanța

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au efectuat duminică, 26 noiembrie, în baza unor mandate emise de Judecătoria Hârșova, percheziții la domiciliile a doi bărbați, în vârstă de 44 de ani, respectiv 66 de ani, din localitatea Vadu Oii, județul Constanța.

Astfel, au fost descoperite 33 de plase de pescuit din categoria celor comerciale, în lungime totală de 2378 metri, care erau deținute fără a fi îndeplinite condițiile legale, 6 dispozitive artizanale de prindere a animalelor sălbatice – lațuri și capcane, cantitatea de 330 de litri de motorină, trei trofee de căprioară și 70 de kilograme carne de porc mistreț.

Valoarea bunurilor ridicate în vederea confiscării este de aproximativ 39.000 de lei.

Bărbații în cauză au fost reținuți, pe bază de ordonanțe, pentru 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța și, ulterior, prezentați Judecătoriei Hârșova, cu propunere de arestare preventivă.

Redactor: Robert Tănasă