Bulevardul Tomis din Constanța nu va fi gata la 1 iunie

Asta deși  în urmă cu aproximativ două luni se promiteau demisii din fruntea orașului dacă obiectivul nu va fi terminat până în prima zi de vară.  Deși termenul nu a fost respectat, așa cum era de așteptat, demisiile nu vor apărea.

Bulevardul Tomis din Constanța a fost reabilitat doar pe o mică suprafață. Inițial autoritățile locale au promis demisii în lanț în cazul în care termenul de finalizare al execuției, mai exact 1 iunie, nu va fi respectat. Acum însă, nimeni nu mai recunoaște promisiunea făcută în urmă cu două luni. Bulevardul a fost reabilitat pe aproximativ un sfert din suprafața cuprinsă între Capitol și Lupoaică. Locuitorii nu se arată însă așa de exigenți cu conducerea orașului.

Atunci când vine vorba despre proiectele derulate pe fonduri europene, administrația locală a primit vești excelente. Reprezentanții guvernamentali au reușit să obțină o prelungire a termenelor de execuție până pe 30 august. Asta înseamnă că parcul arheologic și iluminatul public din oraș, proiecte ce păreau să fie pierdute, mai primesc o șansă. Dacă ele nu vor fi terminate până la finele lunii august, întregul proiect va fi suportat de la bugetul local.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea