Bronzul de septembrie, la mare căutare

S-au dus vremurile cand pe plajele de pe litoral trebuie sa te trezesti cu noaptea in cap ca sa gasesti un loc liber pe nisip. Acum daca doresti poti avea o plaja doar pentru tine. Si chiar daca data din calendar ne arata clar ca suntme deja la jumatate primei luni de toamna, in realitate lucrurile au stat astazi cu totul altfel. La mare s-au inregistrat 27 de grade Celsius, suficient cat sa pleci acasa cu un bronz natural dar mai ales sanatos. Pe scurt o zi perfecta de palja pentru cele cateva sute de turisti aflati inca la mare.  

La mare, linistea pluteste in aer.  Pe plaja nu mai este agitatia de alta data.  Acum pe litoral au mai venit doar turistii care cauta relaxarea, care vor sa-si umple plamanii cu aerul sărat si sanatos ori pur si simplu cei care stiu ca toamna marea este mai frumosa decat oricand.

E si mai frumos dar si mai sanatos. Soarele nu mai arde cu atat putere ca in mijlocul verii insa pielea devine la fel de aramie ca in iulie sau august. Evident spre satisfactia turistelor care cu siguranta se vor alege cu invidia prietenelor atunci cand se vor intoarce acasa.

Aceasa tanara va pleca acasa nu doar cu un bronz perfect ci si cu o silueta de invidiat. O mentine prin dans, chiar si pe nisip.

Aceasta doamna este din Tecuci si avenit cu fiul la mare in acest week-end. Ce-i drept pustiul a lipsit in prima zi de scoala insa va avea cu siguranta ce povesti colegilor atunci cand se va intoarce printre ei.

Meteorologii au si ei vesti bune. Toata saptamana mercurul va arata temperaturi mai degraba de inceput de sezon estival decat de inceput de toamna.  Asa ca cine a ratat ocazia sa faca o plaja si o baie in mare, inca mai poate recupera, mai ales ca in aceasta perioada si preturile sunt foarte accesibile.

Redactor: Andreea Barbu