Bronz de septembrie

Cine a spus că sezonul estival a ajuns la final nu i-a văzut pe turiștii din imagini. La mijlocul lunii septembrie au profitat din plin de întinderea de nisip dar și de razele de soare neobișnuit de darnice pentru această perioadă a anului și s-au ales cu un bronz natural dar și sănătos!

La mare pluste in aer o liniste de poveste. Pe plaja nu mai este agitatia de alta data. Acum pe litoral au mai venit doar turistii care cauta relaxarea, care vor sa-si umple plamanii cu aerul sărat si sanatos ori pur si simplu cei care stiu ca toamna marea este mai frumosa decat oricand.

E si mai frumos dar si mai sanatos. Soarele nu mai arde cu atat putere ca in mijlocul verii insa pielea devine la fel de aramie ca in iulie sau august. Evident spre satisfactia turistelor care cu siguranta se vor alege cu invidia prietenelor atunci cand se vor intoarce acasa.

Turistii care au ales sa vina la mare in aceasta perioada au insa o mica problema. Majoritatea agentilor economici au tras obloanelesi cu greu gasit un magazin sau o terasa deschisa.

Vizitatorii care încă se mai află pe litoral au prins ultimele zile de bronz de anul acesta și asta pentru că administratorii de plaje se pregătesc să le predea celor de la Apele Române.

Redactor: Andreea Barbu