Brăţara de Vacanţă – Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa

În fiecare sezon estival aproximativ 200 de copii se rătăcesc de părinți, însă, grație unei campanii, aceștia s-au întors în sigurantă la familiile lor. „Brăţara de Vacanţă -Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa” este un accesoriu ce nu ar trebui să lipească niciunul copil cât timp se află în vacanță. În acest sens, peste 20 de mii de brățări vor fi împărțite de voluntari pe plajă, dar și la recepțiile hotelurilor.

Aglomerația este unul din factorii care conduc la îndepărtarea micuților de familie. Din 2010 și până în prezent, nu mai puțin de 1000 de anunțuri despre copii care s-au rătăcit au întrerupt programul Radio Vacanța, însă grației brățării de vacanță aceștia au ajuns teferi înapoi la familiile lor.

Campania a fost reluată și anul acesta, iar voluntarii Crucii Roșii vor împărți în toate stațiunile de pe litoral, pe întreg sezonul estival, nu mai puțin de 20.000 de brățări.

Această campanie aduce un plus și stațiunii Mamaia.

Beneficiarii direcți ai acestei campanii sunt copiii până în 7 ani, iar părinții spun că este o idee foarte bună și salută inițiativa.

Campania a fost inițiată de Radio Vacanța în urmă cu șase ani.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea