Bosânceanu își dărâmă singur hotelul

Bosânceanu își dărâmă singur hotelul de șase etaje din cartierul Coiciu, după ce, susține el procurorii ar fi dat o ordonanță și pentru distrugerea acestuia. Afaceristul a decis că decât să plătească 80.000 de euro pentru acest proces, mai bine își dărâmă singur proprietatea. Așadar de două zile a inceput demolarea, iar în câteva săptămâni în locul hotelului de patru stele vor fi numai resturi.

Asta deși clădirea este cea în care s-ar fi născut afaceristul constănțean și în care ar trăi părinții lui. Bosânceanu recunoaște că nu a avut autorizațiile necesare pentru construcție, însă susține că statul ar fi putut să i le  acorde și să nu îi distrugă munca. Pentru asta îl acuză în mod direct pe procurorul de caz.

Construcția clădirii s-a finalizat vara trecută, după o investiție de 300 de mii de euro. Pe piață, clădirea cu 35 de camere era estimată la un million de euro. Și asta după ce autoritățile au pus la pământ, la finalul anului trecut, un alt hotel al afaceristului. Pentru asta, proprietarul se pare că este nevoit să plătească peste 100 de mii de euro.

Reporter: Alexandra Uveghes ; Imagine: Matei Ghioc