Bilete on-line, la Delfinariu

Conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, pregătește surprize celor care vor să viziteze Delfinariul și nu numai. Din toamnă, cei interesați vor putea achiziționa bilete pentru reprezentațiile delfinilor, online sau prin SMS.

Încă de la începutul lunii iunie, conducerea Delfinariului din Constanța s-a gândit că trebuie să fie și mai bune gazde și să faciliteze lucrurile, pentru turiștii care vizitează Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.

Surprizele nu se opresc aici. Biletele se vor putea cumpăra online, asta pentru ca turiștii să nu mai aștepte la cozi interminabile.

Totodată, locurile de la Delfinariu vor fi suplimentate și asta datorită numărului mare de spectatorilor care vor să fie cât mai aproape de cele 2 vedete ale Delfinariului, Ni – Ni și Chen-Chen. Vremea instabilă din ultima perioada a adus un număr record de vizitatori, în această vară.

Directorul Complexului Muzeal de Științe ale naturii, Adrian Bîlbă, ne-a mai precizat și faptul că, începând cu luna octombrie, speră să mărească „familia„ mamiferelor, prin achiziționarea unor lei de mare.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea