Bilete de tratament, disponibile la Casa de Pensii

Pensionarii constanteni care vor sa isi trateze afectiunile in statiuni pot beneficia de bilete de tratament . Momentan la Casa de Pensii mai sunt disponibile 160 de bilete pentru doritori. Data plecării este 29 octombrie.

Este ultima oprtunitate pe care au o au varstnicii constanteni pana la sfarsitul anului sa isi trateze afectiunile in statiuni prin sprijinul Casei de Pensii.

In functie de cuantumul pensiei, dar si de prevederile unor legi speciale, biletele sunt, fie gratuite, fie necesita o contributie de 50%  din valoarea pensiei. Reamintim ca beneficiarii de tratament balnear sunt pensionarii care au plătite la zi contribuţiile la stat, asiguraţii care au suferit un accident de muncă sau au o boală profesională şi cei care sunt vizaţi de anumite legi speciale. Au ramas disponibile bilete de tratament in urmatoarele statiuni.

1 Mai, Amara, Buziaș, Calimanesti Caciulata, Covasna, Băile Felix, Herculane, Olanesti, Sinaia Slanic Prahova Sovata, Targu Ocna, Tusnad și Vatra Dornei

Potrivit reprezentanţilor Casei de pensii, pentru a intra în posesia unui bilet de tratament, trebuie să depuneţi la sediul instituţiei un dosar care să conţină copie după cartea de identitate, cuponul de pensie în original, cererea tip completată, pe care o veţi primi de la Casa Județeană de Pensii şi trimiterea de la medicul de familie.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes