Bilanțul oamenilor legii din Cernavodă și Medgidia

Peste 50 de jandarmi din Medgidia și-au dat întîlnire la Colegiul Tehnic Nicolae Titulescu pentru a dezbate ordinea activităților pentru anul în curs, dar și pentru a face un bilanț al activităților trecute. La eveniment au fost invitate și oficialitățile care, de-a lungul timpului, au fost alături de jandarmi și fără de care activitatea lor nu ar fi fost eficientă.

Şi comandantul detasamentului de jandarmi din Cernavoda, Dinu Dan, a prezentat, in fata colegilor si autoritatilor locale, o analiza a activitatii institutiei pe care o conduce, pe parcursul anului 2012.

Printre cele mai importante actiuni desfasurate de catre jandarmii cernavodeni se numara Simpozionul pe teme nucleare NucInfo Day, vizita premierului Victor Ponta la inaugurarea autostrazii A2, zilele orasului, dar si alte manifestari cultural-artistice. Bilantul prezentat a evidentiat activitatea jandarmilor cernavodeni organizata in vederea indeplinirii obiectivelor stabilite, apararii ordinii publice si combatere a fenomenului contraventional si infractional.

Reporter: Catalina Smereca ; Imagine: Vali Cerbanescu