Bijuterii hand-made, la Târgul de Vară din Mangalia

Cea de a doua ediţie a Târgului de Podoabe şi Dichisuri şi-a deschis porţile pe faleza din Mangalia. Până la toamnă, creatorii hand-made îşi vor prezenta creaţiile in fiecare zi a saptamanii. Sunt prezenţi la târg artizani din Ploieşti, Iaşi, Harghita, Timişoara, Constanţa, iar ineditul acestei ediţii îl constituie atelierele demonstrative ce vor avea loc chiar pe faleză.

Deschiderea Târgului de Podoabe şi Dichisuri de la Mangalia a fost minuţios pregătită, încă din iarnă.

Turişti şi localnici, deopotrivă, pot găsi, la târg, obiecte de artizanat, produse cosmetice bio sau bijuterii cu pietre semipreţioase.

Una dintre cele mai vizitate tarabe este cea a unei tinere din Constanța, care lucrează mici obiecte vestimentare pentru nou-născuţi. Materialele folosite sunt 100% naturale, special destinate copiilor.

Poate cea mai inedită expoziţie cu vânzare este aceea a Margaretei Nagy, care a venit la mare tocmai din Harghita. În urma unei tragedii suferite a început să creeze mici minuni din pănuşi de porumb.

Margareta poate fi găsită la Târgului de Podoabe şi Dichisuri, la fel ca restul artizanilor, zilnic, începând cu orele 9.00 şi până seara târziu. Târgul este deschis până pe 20 septembrie, pe faleza din Mangalia urmând să mai sosească şi alţi meşteri populari, din întreaga ţară.

Redactor: Mihaela Dubei-Marin