“Biblioteca vacanței” în Năvodari

Vacanța mare și-a intrat pe deplin în drepturi, iar timpul copiilor este dedicat în cea mai mare parte jocului. La acest lucru s-au gândit și angajatii bibliotecii din Năvodari. Ei au pus in practica o serie de ateliere menite să umple timpul copiilor în cel mai plăcut și mai constructiv mod.

Casa de Cultură “Pontus Euxinus” din Navodari gazduieste pe toata perioada vacantei de vara a elevilor, ateliere de joacă si cunoastere. Echipa de tineri care va pune in practica toate aceste actiuni este coordonata de bibliotecarul, Gabriela Roșca. Din dragoste pentru carte si oameni, Gabriela a reusit sa stranga in jurul ei acesti tineri voluntari alaturi de care desfășoară numeroase activități în folosul comunității.

Principalul mod prin care copii învață explorează, trăiesc experiențe noi si îsi exersează abilitățile intelectuale si senzoriale este jocul.Tematica diversă a atelierelor constituie oportunități pentru copii de a-și deschide noi orizonturi, de a dezvolta diferite abilități și mai ales de a-și face prieteni noi.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet