Biblioteca Județeană Constanța continuă seria evenimentelor culturale

Cei însetați de cultură pot veni la biblioteca județeană Constanța, unde vor fi organizate numeroase evenimente culturale, pe întreg parcursul verii. Cele mai întâlnite vor fi expozițiile de pictură. De asemenea, copiii care vor să învețe șah pot veni la fiecare două săptămâni la un cerc de instruire, gratuit.

Biblioteca Județeană Constanța continuă seria evenimentelor culturale. Dacă în urmă cu doar câteva zile celebrul doctor Bacalbașa și-a lansat o carte într-un eveniment în cadrul instituției, conducerea bibliotecii pregătește și alte surprize pentru cei interesați de cunoaștere.

Careul Artelor Amfora organizează, pe 12 august, o a doua expoziție cu tematică de vară, care va fi dedicată zilei marinei. De departe însă, cel mai de succes proiect al bibliotecii județene este cercul de șah pentru copii, la care s-au prezentat deja foarte multe persoane.

Instituția pregătește și un colț dedicat părintelui spiritual al bibliotecii, Ioan N. Roman, de la a cărui moarte s-au împlinit zilele acestea 85 de ani.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea