Biblioteca din Năvodari, premiată la Gala Națională

Vești bune pentru Biblioteca Pontus Euxinus din Năvodari. Grație proiectului “Ambasadorii Bibliotecii”, voluntarii alături de conducerea bibliotecii au fost finaliști în cadrul Galei Naționale a Voluntariatului. Mai mult decât atât, Abdul Latip a obținut premiul ”Voluntarul Anului”.

Sfârșitul de an vine cu o recunoaștere la nivel național a proiectelor desfășurate la Biblioteca Pontus Euxinus din orașul Năvodari. Biblioteca a reușit să intre în finala Galei Naționale a Voluntariatului grație proiecutului „Ambasadorii Bibliotecii”. De-a lungul anului, în cadrul acestuia au fost derulate o mulțime de activități.

Acesta nu este singurul premiu obținut de biblioteca Pontus Euxinus din Năvodari. Abdul Latip, care activează în cadrul bibliotecii, a reușit să obțină premiul de voluntarul anului la secția Artă și Cultură. Premiul vine ca o recunoaștere după o muncă asiduă care s-a întins pe parcursul unui an întreg. Latip a concurat cu alți aproximativ 100 de voluntari finaliști.

Biblioteca Pontus Euxinus a intrat anul trecut în proiectul national de voluntariat ”Raftul Cu Inițiativă”, fiind selectată din 30 de biblioteci. Astfel, a fost inițiat programul „Ambasadorii bibliotecii” în cadrul căruia au fost inițate și desfășurate acțiuni culturale.

Programul continuă la Năvodari cu o echipă formată din 24 de voluntari.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea