Beyonce va cântă imnul la ceremonia de învestire a lui Barack Obama ca președinte

Beyonce in November 2012Beyonce, o prietenă a cuplului prezidenţial, va cânta imnul Statelor Unite în faţa a sute de mii de persoane la depunerea jurământului de către Barack Obama la 21 ianuarie. Pe o scenă spectaculoasă – o platformă construită special în faţa Capitoliului american – Beyonce va participa la una dintre cele mai vechi tradiţii americane, înconjurată de toţi aleşii naţiunii. De la eveniment nu vor lipsi Kelly Clarkson, în vârstă de 30 de ani, şi James Taylor, 64 de ani, care vor cânta, de asemenea, în cadrul ceremoniei.

Beyonce şi soţul ei, Jay-Z, s-au folosit de întreaga lor notorietate pentru a milita în favoarea lui Barack Obama în timpul campaniei prezidenţiale din 2012, Jay-Z cântând la o reuniune organizată cu o zi înaintea alegerilor şi cei doi organizând serate pentru strângerea de fonduri la New York pentru democrat. În 2009, Beyonce a cântat la unul dintre balurile la care a dansat cuplul Obama.

Nu în ultimul rând, la ceremonia de învestire va fi prezent și poetul de origine cubaneză Richard Blanco, în vârstă de 44 de ani, care va recita un poem în timpul evenimentului, a anunţat comitetul, care precizează că el va fi primul homosexual care va face acest lucru. “Opera lui Richard se potriveşte perfect cu o învestitură care va celebra forţa poporului american şi marea diversitate a ţării noastre”, a declarat Barack Obama.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.