Bătută cu bestialitate de iubit

O tânără în vârstă de 17 ani din Ploieşti a trăit momente de coşmar, luni la rând, după ce a fost torturată, bătută şi umilită de iubitul ei. Mai mult decât atat, băiatul a filmat toate scenele violente, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare.

Fata a fost supusă unor umilinţe de neimaginat de către iubitul ei. De fiecare dată când o bătea, tânărul obişnuia să filmeze. Clipurile video extrem de violente, în care tânărul își bătea iubita cu bestialitate, îi spărgea pahare în cap și o obliga să îi sărute picioarele, au fost postate pe rețelele de socializare. Victima a reuşit să scape într-un moment în care agresorul ei a plecat la magazin să îşi cumpere de băut.

“Când am prins momentul cel mai potrivit m-am dus direct la Poliţie. El a zis că se duce să îşi ia ceva de băut şi o să îmi spargă din nou sticla în cap. Pe el l-au arestat şi au venit părinţii să mă ia”, a explicat fata.

Conform spuselor unor vecini, tânărul care şi-a bătut iubita locuieşte singur într-un bloc din Ploieşti. Tatăl lui se află într-o închisoare din Italia, iar de mama băiatului nu ştie nimeni nimic.

Agresorul, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Redactor: Cristina Niță