Bătut cu bestialitate, sechestrat și tîlhărit de ultimii bani din buzunar (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4VrTXrCHF0o[/youtube]Bătut cu bestialitate, sechestrat și tîlhărit de ultimii bani din buzunar. Asta a pățit un cioban din satul constănțean Dorobanțu pentru că a vrut să-și cîștige pîinea prin muncă cinstită. Agresorii bărbatului sunt chiar cei care i-au oferit de lucru la o fermă de animale – doi bărbați și o femeie, care se află acum în arestul polițiștilor.

Nenorocirea s-a petrecut în localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu, acolo unde victima a fost adusă cu forța de cei trei agresori, doi bărbați și o femeie. Potrivit poliţiştilor, aceştia s-au dus pe nepusă masă la locuința ciobanului, situată în satul Dorobanțu și odată ajunși acolo au început să-I ceară socoteală. Se pare că motivul de scandal l-a constituit dispariția mai multor oi de la ferma unde ciobanul era angajat. Pentru că omul nu le-a oferit explicațiile pe care ar fi vrut să audă, aceștia și-au făcut singuri dreptate. L-au luat cu forța de la ușa casei și l-au vîrît în mașina cu care veniseră, apoi au demarat în trombă.

Pe drum agresorii i-au împărțit pumni și palme ciobanului, iar după ce l-au amețit bine, unul dintre ei i-a smuls telefonul mobil din buzunar împreună cu toţi banii pe care i-a găsit. După ce l-au bătut și l-au tîlhărit, l-au abandondat pe mijlocul drumului, fără ca nimeni să-l poată ajuta.

Norocul omului a fost că un trecător l-a observat și a sunat imediat la 112.  Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean Constanța, unde i-au fost acordate îngrijirile de care avea nevoie. Cît despre agresori, aceștia au ajuns pe mina poliției.

Polițiștii Secției 4 Rurale Constanța au deschis o anchetă pentru a clarifica împrejurările în care s-a produs agresiunea. Între timp, agresorii se află în continuare în stare de arest preventiv.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Ionescu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.