Bătut în autobuz, mort la spital

Un bărbat din Constanța este căutat de polițiști, după ce a agresat, pe data de 10 iulie, o persoană aflată într-un autobuz RATC. Victima a decedat, în urma agresiunii, iar acum individul este căutat pentru a răspunde în fața legii.

Un sonflict spontan, iscat într-un autobuz RATC, în urmă cu aproximativ o săptămână, s-a soldat cu decesul unul om. Mai exact, un bărbat din Slobozia  a fost agresat de un alt individ, nu se știe din ce motiv. Cert este că de la un conflict verbal s-a trecut la loviri și îmbrânceli. În cele din urmă, victima a căzut din autobuz și s-a lovit la cap. Imediat a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean Constanța. Ulterior, bărbatul a fost transportat la un spital din București, iar marți, 18 iulie, a decedat. Agresorul nu a fost încă identificat, iar polițiștii încearcă acum să dea de urma lui. În cauza s-a deschis dosar de cercetare penală.

De remarcat că astfel de conflicte au loc frecvent în mijloacele de transport în comun. În urmă cu câteva luni, o angajată a RATC care făcea controlul biletelor și abonamentelor  a fost lovită cu pumnul în gură de către un individ care nu a vrut să se legitimeze. Un alt caz s-a întâmplat în vara anului trecut, când un bătrân a fost lovit, scuipat și înjurat ca la ușa cortului de către un tânăr de etnie romă, după ce bătrânul i-a cerut acestuia să nu mai fumeze în autobuz.

Redactor: Daniel Albu