Bătaie între șoferi, la intrare în țară

Aglomerația de la frontiere, din ultimile zile, a dat naștere și la unele incidente neplăcute.  Doi bărbați s-au luat la bătaie în Punctul de Trecere a Frontierei, la intrare în România.  Din cauza stresului, cei doi au intrat în conflict și și-au împărțit pumni în văzul tuturor. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Duminică seară, la intrare în România, dinspre Bulgaria, toate punctele de trecere a frontierei erau supra aglomerate. La una dintre intrările în țară, din județul Constanța, a avut loc un incident cel puțin traumatizant pentru ochii celorlalte persoane aflate de față. În jurul orei 18:30, un bărbat aflat la volanul unui autoturism Skoda, de culoare neagră, a ieșit din rând și a vrut să se bage în fața lungului șir de mașini care așteptau de ore bune să intre în țară. Un bărbat, dintr-o altă mașină, a vrut să-l reclame polițiștilor de frontieră, însă nici nu a ajuns la aceștia. Furios, primul șofer, care a vrut să treacă în față, l-a oprit lovindu-l crunt. Imaginile surprinse de un conducător auto dovedesc până unde pot duce nesimțirea și tupeul unor semeni de-ai noștrii.

Întreg incidentul s-a produs pe teritoriul statului vecin, însă polițistii constănțeni s-au autosesizat și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și ultraj contra bunelor moravuri.

Redactor: Daniel Albu