Bătaie ca în vestul sălbatic

A fost bătaie ca în vestul sălbatic pe o plajă din stațiunea Mamaia. Mai mulți turiști de etnie rromă l-au lovit cu pumnii și cu piciorele pe administratorul unei plaje, doar pentru că acesta le ceruse respectuos să dea muzica mai încet.

Indivizii, cazați la un hotel în apropiere veniseră pe plajă cu o boxă și dăduseră volumul la maxim. Atunci când li s-a atras atenția a început scandalul. În cele din urmă indivizii au ajuns la poliție iar victima la spital.

Martorii spun că turiștii din Craiova erau în stare de ebrietate iar când proprietarul plajei le-a cerut să dea muzica mai încet aceștia au devenit recalcitranți. Iar până la bătaie nu a mai fost decât un pas.

Proprietarul plajei a fost lovit cu pumnii și picioarele, iar la un moment dat, unul dintre agresori l-a lovit în cap cu boxa, iar bărbatul s-a prăbușit la pământ.

Turiștii aflați pe plajă au sunat la 112 iar la fața locului au ajuns jandarmi din cadrul grupării mobile. Indivizii nu au părut impresionați de forțele de ordine și au continuat să fie recalcitranți. Moment în care oamenii legii  i-au imobilizat, încătușat și dus la secție.

Din cauza rănilor suferite în zona feței, administratorul plajei a fost dus la spital, unde a rămas sub supraveghere medicală.  Omul este hotărât să depună plângere împotriva indivizilor care riscă acum să ajungă din vacanță în spatele gratiilor.

Redactor: Cristina Niță